ŠUTR: výzva pro každého atleta

Jaro se nám probouzí, sluníčko pomalu, ale jistě nabírá na své intenzitě, příroda se začíná zbarvovat do zelena a každého vášnivějšího sportovce jarní vůně láká za sportováním ven. Pro ty, kteří si rádi udržují dobrou kondici a svěžího ducha běháním, máme sportovní tip. Přijďte si protáhnout své tělo a vyzkoušet svou vytrvalost do Šáreckého parku  19.5.2018 na běžecký závod Jarní ŠUTR 2018.

Vytrvalostní běh na 18 km, pro zdatnější až 72 km

Pražský ŠUTR neboli Šárecký Ultra Trail vyzkouší vaše nohy i plíce v nádherném prostředí přírodního parku Šárka. Od roku 2010, kdy se poprvé na startovní čáru tohoto závodu postavilo 13 účastníků, se mnoho změnilo. Tenkrát se běžela pouze trať dlouhá 54 km. Dnes si závodník volí, na kolik se cítí. Okruh měří 18 km a zdatný sportovec si může naložit až čtyři okruhy.

Sportování v přírodě

Rok co rok se na tomto běžeckém svátku potkává stále více a více nadšenců. Kdo by také odolal příjemné trati vedoucí ze 70% po lesní stezce, a pouze minimálně po asfaltové silnici. A pokud jste se nechali inspirovat některým z našich tipů, kde se dá v okolí rezedence Břetislavka trénovat, neváhejte a přihlaste se mezi účastníky již nyní. Počet startujících je limitován.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

A pokud ještě váháte, vyzkoušejte svůj běžecký úbor nejprve nanečisto. Divoká Šárka je protkána nespočetnými běžeckými tratěmi. Mezi oblíbená místa, kde se potkávají sportovci je rovněž obora Hvězda na Praze 6 či dřívější královská obora Stromovka.
Vytrvalostní běžecké závody v parku Šárka

Rezidence Břetislavka vám přeje hodně pevné vůle při poznávání a zdolávání vašich limitů.

Jsme vám plně k dispozice ONLINE. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat přes Skype, Whatsapp, Messenger.

Máte zájem o prohlídku? Videoprohlídky ONLINE.