Břetislavka: Zimní aktivity – bruslení pod střechou

Jste milovníkem zimních sportů? Jeden z těch méně náročných jak na finance tak na počasí je rozhodně bruslení. Dá se provozovat kdykoliv a mnohdy nemusíte být majitelem ani vlastního vybavení. Na většině pražských stadionech vám brusle půjčí. Břetislavka vám přináší pár tipů, kde si v Praze můžete zabruslit.

Nejbližší stadion od Břetislavky na Praze 6 je zimní stadion HVĚZDA – 15 minut autem, 30 minut MHD či pěšky. Ledová plocha o rozměrech 60 x 30 m nabízí víkendové bruslení pro veřejnost v odpoledních hodinách. Vstupné činí 100 Kč. Půjčovna bruslí je samozřejmostí. Občerstvit a zahřát se můžete v restauraci s výhledem na led.

V jiných částech Prahy si můžete rovněž zabruslit:

Hotel Hasa ve Vršovicích nabízí bruslení každý den s možností zapůjčení bruslí. K hotelu se dostanete jednoduše MHD za za necelou hodinku každých 10 minut.

Nově zrekonstruovaný stadion HC Kobra na Praze 4 nabízí veřejné bruslení o víkendech na ploše 57 x 26 m. Vstupné činí 100 Kč. Vaše brusle vám nabrousí. Pokud nemáte, můžete si brusle půjčit.

Bruslení pro veřejnost probíhá o víkendech i na zimním stadionu Nikolajka. Rovněž i zde vám brusle zapůjčí. Na stadion se dostanete jednoduše za 50 minut MHD. Zabruslit si můžete za pouhých 40 Kč.

Využijte možností k zimním radovánkám. Za pěkného zimního počasí si v Praze zabruslíte i pod širým nebemBřetislavka vám přeje příjemnou zábavu při bruslení.

Máte zájem o ubytování v rezidenci Břetislavka? Napište nám

    Vaše jméno*

    Vaše zpráva

    [recaptcha]

    Jsme vám plně k dispozice ONLINE. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat přes Skype, Whatsapp, Messenger.

    Máte zájem o prohlídku? Videoprohlídky ONLINE.